Sista lördagen i september

En lördag som började med en hel del regn och som sedan fortsatte att vara grå och disig. Men på något konstigt vis gör det liksom ingenting här uppe. Allt är ändå lika mysigt och avslappnande. Trots regn till och från har vi ändå varit ute i två omgångar. Lite promenader, lek på gården och fika på altanen har vi hunnit med. Sen en hel del lek inomhus och mycket mys i soffan. 
Vi hade tänkt ta gondolen upp till funäsdalsberget men hoppade över det då det varit så dimmigt och garanterat rätt tråkigt att åka up dit med tanke på det. 

Just nu ligger jag och ska alldeles snart sova. Alla andra sover så det börjar bli dags för mig med. Vill inte åka hem i morgon, men så är det tyvärr. Måste åka upp hit snart igen. Hela kroppen mår så bra här, det går liksom inte att förklara. 


Fika ute på altanen, sekunder innan Molly välter ut Ackes kaffekopp över bordet och hans ben. Tur nog brände han sig inget då han hade ganska tjocka mjukisbyxor på sig!

(null)

(null)

(null)

Förstår inte hur vi orkat släpa med barnvagn upp hit sen Molly var liten. Har alltid varit så trångt i bilen då Junie också måste få plats, plus den packning man har med sig. Så i våras när Stella var här uppe för första gången köpte vi  med oss en begagnad vagn med massa tillbehör som vi lämnade här. Ett av de bättre besluten jag tagit och förstår inte varför vi inte gjort det tidigare... Så skönt!